angry.

Nacka Tingsrätt var trööööööökigt :( Vi fick inte vara med på rättegången. Gissa varför? Inställt. Dot. För att gärningsmannen inte var där :( Det var bajs. Men vi fick lära oss om hur det går till i en domstol och det var väl bra. Fast alla blev otåliga för vi snackade i en timme :/ Och så var vi besvikna över att det inte blev något möte.

♥Konsert ikväll!♥
Jag är nervös... men jag hoppas att det kommer gå bra '~'

Hejdooouw<3

Kram
∂↓Σïï∫

piaauwno c:

Pianorepetition idag, yey!^^ Är inte lika rädd längre, för nu kan jag ju låtarna, men fortfarande nervös. Så pass att jag spelar fel 24/7, ehehehe... -.-'
Det här ska jag spela:
♥Grenade (Bruno Mars), jag spelar själv och sångelever sjunger till
♥Välkommen in (Veronica Maggio), med Nancy och Tuva + sångelever. Jag kör det ljusa i bakgrunden :)
♥*Nån fantasylåt* (Okänd), med Tuva och Nancy

Kuliiigt! :3

Imörrn ska vi på nån tingsrätt med klassen, där vi ska se hur det går till på en rättegång. Coolt, men läskigt. Så fort jag tänker på det känns det som att brottslingen (som är dömd för att ha knarkat) ska ta fram en kniv och bara hota alla... '~' hehe, men det kommer nog inte bli så. Vi jobbar med polisen i SO så det är liksom en del av skolan. Vi måste gå tidigare från Franskan (eller spanskan och tyskan för dem som valt det) för att hinna med bussen dit.

Heidåå!<33

Kramis :3

 


hey!

Hejzan på er :3 idag har jag varit hemma hos Nancy med Lisa. Vi kollade på Hajar som Hajar, najs c:
När jag kom hem trodde jag att någon i min familj skulle vara hemma, men nope. Ingen. Tomt hus o.O Och det är det fortfarandeee... Men när jag skulle hämta posten fick jag en jätteläskig känsla av att någon skulle gå in i huset, så jag skyndade mig asmycket. Och när jag hade stängt brevlådan så hörde jag någon som ropade och jag bara sprang och var jätterädd! '~' Haha, flinar åt det nu, men det är obehagligt när det känns som att någon kollar på en, förföljer en.... Nööö, nu är detr inte läskigt längre owo... Nu kom min mamma och mina syskon hem *.* inte lika tyst längre :P

Français idag.... för alla franska elever i sverige som undrar hur man gör 'ç': alt + 1, 3 och 5 i ordning på siffrorna till höger på tangentbordet. funkar alltså bara på datorer med stora tangentbord :)
Mer om min älskade Français:
  • fÖrStA gången jag glömde böckerna hemma
  • dÅ använde vi dem inte ens! lucky mee<33
  • vI började göra julkalendrar

röööligt :3

Vi har julpyntat hemma hos mig, adventsstjärnor och ljusstakar, ett litet gulligt luciatåg mm :P SNART ät det första december! zOOO happy! Jag ska kolla på julkalendöörn, hehe '^'
Jag vet inte vad jag önskar mig i julklapp. Det vet jag typ aldrig :/

hEjDå!!
// aLmiis!


piano '~'

hej! jag är liite rädd just nu, ska dra på piano rätt snart och på onsdag är det konsert... sväljer.
ni kanske inte tycker att det låter läskigt, eftersom att jag har gått och spelat på konserten varenda år i halva mitt tolvåriga liv, men grejen är att jag inte kan en av låtarnaaaaah! och inte hela på någon av dem!!
asså. jag. vet. inte. tänk om jag inte får spela på konserten! D: så, nu fattar ni.
jag kommer inte få spela
jag kommer kanske få spela
jag vill spela! *.'

hoppas bara att jag får det! sitter med Nancy och Tuva och vi alla knapprar på datorn så det låter som om vi skriver värsta långa veckobrevet eller nåt :)
*Nu ska vi köra lite maull wörld! :) (citat av Nancy)
* Jaug meeid! (svarat av mig)
syns!<3

HEJJ^^

heej och välkommen till min blogg :)
jag kommer skriva om saker jag gjort, gör eller kommer göra. hoppas att ni kommer gilla det, och med tiden kommer bloggen nog bli snyggare ;3
en grej som betyder mycket för mig är bra vänner som man kan lita på, och att skratta. några sånna vänner är Nancy, Emma, Tuva (som jag har haft en blogg med innan) och Lisa!
hehe, ha det så bra och hoppas att ni gillar bloggen^^
kram<33

Välkommen till min nya blogg!